Om Kerstin Nyström

Kerstin Nyström är beteendevetare fil kand och diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes. De senaste 20 åren har jag arbetat som samtalsterapeut och föreläsare på egna företaget Balsam Konsult.

Jag tog examen som beteendevetare 1982. Innan dess hade jag jobbat med ekonomi, barn i grundskolan, funktionshindrade och ungdomar inom kriminalvården. Jag har alltid varit intresserad av människor och efter beteendevetarexamen har jag främst arbetat med företagsutbildning i olika former och på olika befattningar, som administratör, säljare, konsult, ledare och chef. Under tiden gick jag själv en mängd företagskurser. Samtidigt bar jag på en längtan efter att utveckla mig själv på ett djupare plan och att kunna arbeta ännu djupare med andra.

Därför har jag utbildat mig vidare till diplomerad samtalsterapeut i psykosyntes (3 år deltid), clairvoyant- och healerutbildning (3 år deltid), grundkurs i gestaltterapi (1 år deltid) och diplomerad mindfulnessinstruktör (1 år deltid).

För dig som klient innebär det att du möter en terapeut som har både teoretisk och praktisk utbildning samt många års erfarenhet av att arbeta med människor, varav de 20 senaste som samtalsterapeut.

Jag arbetar med Psykosyntes som grund men har under åren samlat på mig en mängd olika verktyg för personlig utveckling. Det innebär att jag alltid väljer metod utifrån dina behov just nu och den unika människa just du är.

Jag arbetar med mitt största intresse, människors utveckling. Och jag älskar mitt jobb och mina klienter.