Jag behöver din hjälp!

Jag behöver din hjälp och din åsikt! Vilka ämnen tycker du är mest intressanta att läsa om på Balsam Blogg? Vad har du tyckt om hittills? Och vad vill du läsa om framöver?

Jag har nu bloggat i drygt två år och får alltfler läsare. Ibland får jag spontana reaktioner och kommentarer på Facebook eller från människor jag träffar. Stort tack för det! Jag vill ju att du som läser ska ha nytta av bloggen. Att du får hjälp, inspiration, tips, insikter eller bara att du helt enkelt känner igen dig och blir berörd.

Även om jag själv tycker att det är roligt att skriva och jag själv lär mig saker av det, så skriver jag för dig. Du som är människa. Med eller utan erfarenhet av att gå i terapi. Men som antagligen längtar efter något mer, som vill utvecklas och som är nyfiken på dig själv och andra. Du som ibland känner att livet är underbart. Du som ibland känner dig ensam och undrar vad det är för fel på dig. Du som ibland hamnar i konflikt, med dig själv eller andra. Du som kanske gått in i den ångestfyllda väggen. Du som bär på gamla sår från din barndom. Du som varit utsatt för övergrepp. Du som behöver ett andningshål i vardagen. Du som bara längtar efter att känna dig lycklig och må bra. Det är dig jag skriver för.

Vad vill du läsa om på Balsam Blogg framöver?

 1. Stress
 2. Utmattningssyndrom
 3. Relationer
 4. Kommunikation
 5. Konflikthantering
 6. Känslor
 7. Existentiella frågor
 8. Terapi
 9. Mindfulness
 10. Det Inre Barnet
 11. Vardagsliv
 12. Lycka

Ange en eller flera siffror, eller skriv ett eget önskemål i kommentarsfältet där du hittar detta inlägg.

Eller gå in på https://www.facebook.com/balsamkonsult/

Eller maila på kerstin@balsamkonsult.se

 

Stort Tack för din hjälp!

Jag känner mig stolt och glad över att få skriva Balsam Blogg just för dig!

 

Till bloggen